31 December 2012
Masa Yang Diberi Kepada Kita Dikurniakan Sesaat Demi Sesaat. Maka Kita Perlu Menggunakannya Sesaat Demi Sesaat :)
// Nadiathul Azman
Hi

"Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang"

Jika engkau mahukan teman, cukuplah Allah sebagai teman. Jika engkau mahukan musuh, cukuplah nafsu sebagai seteru.

Entries About Stuff



Tapak


Tulislah yang baik-baik, walaupun diri belum baik. Sekurang-kurangnya, itu sudah menyelamatkan kita daripada menulis yang buruk-buruk.

 Peminat
No harsh word here
URL blog not email
Please be nice
Respect others site


Kebelakang


Credits

Template By: Nurul AtiQah
Edited By: Nadiathul Kamaliah
Others:   



Budak Akaun

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh :)


Result pt3 boleh tahan cukup cukup makan so please jangan tanya aku dapat berapa A berapa F :nervous: kebetulan duit brim 100 dah dapat kan. Okey lari topik. Ahad lepas dah mula sekolah, sayalah pelajar tingkatan 4 2015 hahahahaha takpe aku muda lagi kikikiki. Pasal dapat kelas apa jangan cakap dengan result macam nokharom kan hehehe. So, dapatlah kelas prinsip akaun ermmmm. Actually, aku minat sains.Sebab cita-cita pon nak jadi doktor kan. Tapi family pulak suruh kekalkan kelas akaun. Banyak lah benda nak kene faham since dah masuk form 4 ni macam subjek akaun dengan add math. Tapi kelas sains kompom nak kene faham kimia, bio, fizik dab lain-lain. Boleh meletup :/ alhamdulillah akaun pon akaun lah. Asalkan boleh faham. Next year dah spm. Kalau spm dimansuhkan hmmm okey tak akan terjadi punya lah hahahahaha. Tataaaaa!



1 Comments:

Blogger Mialia said...

Ok la kelas akaun..Add math make sure start dari awal. Jgn jadi mcm akk. Asyik ckp tak suka add math, dah nk spm baru start blajar betul2. Last2 buat SPM macam tahi xD Tak tahu la dapat result ape, pray for me :P

January 18, 2015 at 6:03 AM  

Post a Comment