31 December 2012
Masa Yang Diberi Kepada Kita Dikurniakan Sesaat Demi Sesaat. Maka Kita Perlu Menggunakannya Sesaat Demi Sesaat :)
// Nadiathul Azman
Hi

"Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang"

Jika engkau mahukan teman, cukuplah Allah sebagai teman. Jika engkau mahukan musuh, cukuplah nafsu sebagai seteru.

Entries About Stuff



Tapak


Tulislah yang baik-baik, walaupun diri belum baik. Sekurang-kurangnya, itu sudah menyelamatkan kita daripada menulis yang buruk-buruk.

 Peminat
No harsh word here
URL blog not email
Please be nice
Respect others site


Kebelakang


Credits

Template By: Nurul AtiQah
Edited By: Nadiathul Kamaliah
Others:   



Freebies; Tukar Profile Picture Anda Kepada Support Gaza

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh :)

Apa kata kita tunjukkan semangat soladiriti kita terhadap Gaza. Caranya senang sahaja. Tukarkan profile picture anda di Facebook, Twitter atau apa-apa sahaja. 

Contoh; Ini saya punya.


Di bawah ini, saya sediakan gambar kosong tanpa nama. Jadi, semua orang boleh ambil dan letakkan nama kau orang di bawah My Name Is tu.

Tukar profile picture anda kepada Support Gaza

Malaysia

Embedded image permalink

Singapura

Embedded image permalink

Brunei

Ramai kanak-kanak dan wanita serta golongan orang tua yang tidak berdosa terbunuh akibat serangan zionis Israel yang menghancurkan tempat tanpa mengira sesiapa pun. Kita mungkin tak mampu angkat senjata. Kita mungkin tak banyak harta. Tetapi kita mampu berdoa dan menunjukkan soladiriti kita terhadap Gaza

Saya dah tukar. Anda bila lagi?

#GazaUnderAttack #PrayForGaza
 #PrayForPalestine #FreePalestine
 #GazaUnderFire #BoycottIsrael
 #StandWithGaza



4 Comments:

Blogger Barniyah Ammara said...

Saya ambil~ :)

August 7, 2014 at 11:29 PM  
Blogger Barniyah Ammara said...

Oh ya sis, gambar itu tak boleh diambil kerana sis sudah disable right click dan drag photo. Jadi, saya terpaksa buka page source sis untuk ambil gambar tersebut. Maaf ya. :)

p/s: Eh, status box itu dari tutorial saya kan? Komenlah sikit~ Huhu. ><

August 7, 2014 at 11:35 PM  
Blogger Nadiathul Kamaliah said...

Saya dah buang disable right click tu. So lepas ni tak payah pergi page source. Maaf :)

August 9, 2014 at 9:58 AM  
Blogger Ramziah Rusjdi said...

Kenapa yang Brunei tu tak boleh bukak?

December 22, 2014 at 7:31 AM  

Post a Comment