31 December 2012
Masa Yang Diberi Kepada Kita Dikurniakan Sesaat Demi Sesaat. Maka Kita Perlu Menggunakannya Sesaat Demi Sesaat :)
// Nadiathul Azman
Hi

"Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang"

Jika engkau mahukan teman, cukuplah Allah sebagai teman. Jika engkau mahukan musuh, cukuplah nafsu sebagai seteru.

Entries About Stuff



Tapak


Tulislah yang baik-baik, walaupun diri belum baik. Sekurang-kurangnya, itu sudah menyelamatkan kita daripada menulis yang buruk-buruk.

 Peminat
No harsh word here
URL blog not email
Please be nice
Respect others site


Kebelakang


Credits

Template By: Nurul AtiQah
Edited By: Nadiathul Kamaliah
Others:   



Result Pt3

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh :)


Actually berdebar rasa hati ni bila teringat kan result pt3 nak keluar 22/12 hari isnin, lagi tiga hari woi :cry: You know wht, aku tak rasa papa. I dont knw why :| tak fikir pon pasal result tu padahal semua kecah pasal result. And and and i was like, erm cepat betul dah nak amek result. Tak rasa aku lulus tapi entahlah, time exam soalan pon entah pape. Aku jawab pon entah pape lah hehehe. Kalau k kalau tahun 2015 pt3 dimansuhkan, konfem aku mengamuk habis. Takkan batch kita je kene hadap semua ni? Ingat kitaorang ni bahan uji kaji ke :furious: oh pleaseeeee!!!!! Bye!!!!!



1 Comments:

Blogger Cik_Shiqah said...

hari ni kan result. gudluck! :)

December 22, 2014 at 2:32 PM  

Post a Comment